Superhalvat seksilelut

Seksikaupat.net

Seksikaupat.net - suomeksi Sexbutiker.net - på svenska Sexbutikker.net - danmark

We-Vibe-hieromalaitteet

We-Vibe tarjoaa laadukkaita seksileluja naisen ja pariskuntien käyttöön. We-Vibellä on jo yli kaksi miljoonaa tyytyväistä asiakasta ympäri maailmaa. Ei ihme, sillä tuotteita suosittelevat kansainvälisesti paitsi käyttäjät itse, myös terveyden asiantuntijat ja ammattilaiset. We-Vibe on ykkösmerkki niille, jotka haluavat jakaa nautinnon toisen osapuolen kanssa – tai vain nauttia itse.

We-Vibe 3 -hieromalaitteen kapea pää asetetaan vaginan sisään ja laajempi pää klitoriksen päälle. Tällä tavalla nainen saa nautintoa maksimaalisesti, sillä tuotteet on suunniteltu osumaan juuri  käyttäjän herkempiin kohtiin. Myös juomukas pinta takaa nautinnon. U-muotoisen rakenteen ansiosta tuote pysyy paikallaan itsestään, ja sitä voi käyttää yksin, tai jopa seksin aikana partnerin kanssa. We-Vibe 3 –hieromalaitteissa on jopa kuusi erilaista voimakkuutta ja taajuutta, joiden vaihtelu tuo täysin uusia tuntemuksia makuuhuoneen puolelle.

We Wibe 3 –vibraattorit ovat täysin vesitiivistä silikonia, joten voit ottaa vibraattorin mukaan vaikka kylpyyn tai suihkuun. We-Wibe 3 –vibraattorin mukana saat langattoman ohjaimen, joten sinun ja kumppanisi ei enää koskaan tarvitse riidellä siitä, kuka voi käyttää kaukosäädintä! We-Vibe 3 ladataan langattomassa laturissa, jonka voit ottaa mukaasi minne tahansa. We-Vibe-vibraattorit ovat myös ulkomitoiltaan pieniä, joten voit ottaa tuotteet mukaan vaikka laukkuusi.

We-Viben Touch –tuotteet ovat intiimialueen hierontaan tarkoitettuja pehmeää ja kiihkeää nautintoa tuovia hieromalaitteita. Laitteen päässä on maksimaalista nautintoa antava piste, jonka värinä saa jokaisen naisen hullaantumaan. Koska Touch -hieromalaite on pehmeä, kompakti ja täydellisen muotoinen, se tuo nautintoa jokaiseen hetkeen ja osuu ihanasti juuri parhaisiin paikkoihin.

We-Viben Tangot ovat mahtavan voimakkaita ja elegantteja vibraattoreja. Koska Tango näyttää ulkoisesti huulipunalta, voit ottaa sen mukaasi minne tahansa. Upea Tango tarjoaa sinulle jopa kahdeksan eri taajuus- ja nopeusvaihtoehtoa – tähän tangoon et tarvitse välttämättä ketään tai mitään muuta.

Kotisivut.

Tilaa We-Vibe Sex Shop Finlandista >>1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä
Ladataan...
Ääniä: 10
Äänestä painamalla tähteä

Kotisivut:Siirry kauppaan
Valikoima:HieromalaitteetHaluatko jylhän erektion?

Kokeile Hard Support potenssivalmistetta, niin näet itse tehon.

Kokeile sitoumuksetta tästä »

Bathmate penispumput

Penispumpulla saat kovan erektion ja kasvatat miehuutta. Voiko mies enempää toivoa?

Bathmate -penispumput »

Kaalimato.com

Katso lisää Kaalimato.com -verkkokaupasta!

Kaalimato kokemuksia »

Yhteydenotto

© 2024 Seksikaupat.net ei vastaa sivustolla mahdollisesti esiintyvistä virheistä tai vanhentuneista tiedoista.