Superhalvat seksilelut

Seksikaupat.net

Seksikaupat.net - suomeksi Sexbutiker.net - på svenska Sexbutikker.net - danmark

TENGA –tekovaginat tulevaisuudesta

TENGA on japania ja tarkoittaa hienostunutta ja sulavaa. Japanissa valmistetut TENGA -keinovaginat ovat yksi maailman myydyimmistä miesten seksileluista – hyvältä tuntuvan laadun lisäksi myyntilukuja selittävät edullinen hinta ja monet erilaiset mallit, joista löytyy iloa jokaisen miehen tarpeisiin.

TENGA –tuoteperheen tuotteet on valmistettu silikonielastomeerista, joka on laadukas ja oikean tavaran tuntuinen materiaali. Tuotteiden kehittelyyn ja aukkojen maksimaalisen nautinnon suunnitteluun on käytetty paljon aikaa. Tuotteiden arvostuksen takana on siis paitsi tuotteiden kehittely miesten omien toiveiden pohjalta, myös useiden tuotteiden kertakäyttöisyys, joka tuo mukanaan monia etuja.

TENGA –tuoteperheen tuotteet on suunniteltu huomaamattomaksi, joten pelkästään ulkonäön perusteella tuotteita ei uskoisi seksileluiksi. TENGA-mallit vaihtelevat isoista pienempiin, tuubeista munan muotoisiin, mutta yhteistä kaikille tuotteille on helppokäyttöisyys. Poistat vain korkin ja alat tosihommiin, sillä liukaste on valmiina tuubin sisällä.

Yksi TENGAN suosituimmista tuotteista on Fliphole, joka on tuoteperheen ainoa uudelleenkäytettävä tuote. Flipholen sisäpuoli on täynnä yksityiskohtia, jotka takaavat maksimaalisen puristus- ja imuvoiman, jota voit säädellä myös laitteen kyljessä olevan napin avulla.

Deep Throat Cup tuntuu käytössä oikealta suihinotolta – ellei jopa paremmalta. Imu-efektiä tehostaa tuotteen alipaine ja sisältä ainutlaatuinen tekstuuri. Malli on kertakäyttöinen, mutta takaa ainutlaatuisen kokemuksen. Kertakäyttöinen Rolling Head Cup poikkeaa tuoteveljistään, sillä siinä on taipuva keskiosa. Keskiosa mahdollistaa tuotteen vääntämisen ja maksimaalisen pumppaamisen, joka tuo masturbointiin aivan uusia tuntemuksia.

Tenga Egg näyttää kananmunalta, mutta on paljon enemmän – vain sinä näet sen. Alussa pieneltä näyttävä muna venyy käytössä ja hieroo penistäsi useiden valittavissa olevien tekstuurien voimin.

SoftTube –mallissa on muotoutuva ja pehmeä ulkokuori. Sen ansiosta voit puristella ja painella tuotetta vieläkin paremman tuloksen saamiseksi. TENGA –tuoteperheen Air Cushion sisältää nimensä mukaan 24 ilmakammiota, jotka luovat upean, lähes puristavan tunteen peniksen ympärille. Double Hole mallissa on kaksi aukkoa, jotka molemmat sisältävät erilaisen tekstuurin. Double Holea suositellaan käyttämään kimpassa.

Kotisivut.

Tilaa Tengan tuotteet SexShop Finlandista >>

 1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä
Ladataan...
Ääniä: 7
Äänestä painamalla tähteä

Kotisivut:Siirry kauppaanHaluatko jylhän erektion?

Kokeile Hard Support potenssivalmistetta, niin näet itse tehon.

Kokeile sitoumuksetta tästä »

Bathmate penispumput

Penispumpulla saat kovan erektion ja kasvatat miehuutta. Voiko mies enempää toivoa?

Bathmate -penispumput »

Kaalimato.com

Katso lisää Kaalimato.com -verkkokaupasta!

Kaalimato kokemuksia »

Yhteydenotto

© 2023 Seksikaupat.net ei vastaa sivustolla mahdollisesti esiintyvistä virheistä tai vanhentuneista tiedoista.