Superhalvat seksilelut

Seksikaupat.net

Seksikaupat.net - suomeksi Sexbutiker.net - på svenska Sexbutikker.net - danmark

SQWEEL –parempi kuin oikea kieli?

SQWEEL on naisten rakastama kielihieroja, joka sisältää kymmenen pehmeää ja todentuntuisesta materiaalista tehtyä kieltä. Vahva moottori ja erityinen muotoilu pyörittävät kieliä väsymättä, juuri niin kauan ja nopeaa kuin itse haluat. SQWEEL on kehitetty ja testattu tuottamaan ultimaalista nautintoa naiselle, siksi se on myös ylivoimaisesti paras ja voimakkain laite omassa kategoriassaan.

SQWEEL sisältää kolme erilaista nopeutta ja lisäksi mahdollisuuden suunnanvaihtoon sekä edestakaiseen liikkeeseen. Aloittamalla hitaalla ja lisäten vauhtia sekä toimintoja vähitellen, olet matkalla mahtavaan orgasmiin, jollaista et ole koskaan kokenut! Voit ottaa SQWEEL-klitoriskiihottimen mukaan myös sänkyleikkeihin ja jopa seksiin partnerisi kanssa. Totta kai voit käyttää sitä myös muualle vartalollesi, tuomaan aivan uudenlaisia tuntemuksia ympäri kehoasi. SQWEEL on kehitetty hiljaiseksi, joten voit ottaa sen mukaasi minne tahansa.

SQWEEL-klitoriskiihotin on ehdottomasti jokaisen naisen ykkösseksilelu. SQWEEL ei ole vibraattori, vaan se on jotain paljon enemmän. Jotain, mitä pitää itse kokeilla. SQWEEL on jokaisen naisen tie vielä suurempiin orgasmeihin ja tuntemuksiin ympäri kehoa.  SQWEEL on suunniteltu niin todentuntuiseksi, että  jotkut ovat jopa sanoneet, että SQWEEL tuntuu paremmalta kuin oikea kieli. Jopa asiantuntijat ja seksilelujen ammattilaiset ovat kehuneet tuotetta, erityisesti sen todentuntuisuutta ja toimivuutta orgasmien suhteen. SQWEEL-klitoriskiihottimen käyttötutkimus todistaa, että jopa kahdeksan kymmenestä enemmän suuseksiä haluavasta naisesta pitää SWQEEL:iä jopa oikeaa suuseksiä parempana.

SQWEEL toimii pattereilla ja laite on erittäin helppoa pitää puhtaana, sillä voit irrottaa osat toisistaan puhdistusta varten. SQWEEL on tehty silikonista eikä se sisällä ollenkaan lateksia, joten se on turvallinen ja nautinnollinen vaihtoehto myös allergisille ja lateksiherkille. Kun lisäät toimintaan hieman vesipohjaista liukuvoidetta, nautinto on taattu.

Kotisivut.

Tilaa Sqweel Sex Shop Finlandista >>1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä
Ladataan...
Ääniä: 11
Äänestä painamalla tähteä

Kotisivut:Siirry kauppaanHaluatko jylhän erektion?

Kokeile Hard Support potenssivalmistetta, niin näet itse tehon.

Kokeile sitoumuksetta tästä »

Bathmate penispumput

Penispumpulla saat kovan erektion ja kasvatat miehuutta. Voiko mies enempää toivoa?

Bathmate -penispumput »

Kaalimato.com

Katso lisää Kaalimato.com -verkkokaupasta!

Kaalimato kokemuksia »

Yhteydenotto

© 2024 Seksikaupat.net ei vastaa sivustolla mahdollisesti esiintyvistä virheistä tai vanhentuneista tiedoista.