Superhalvat seksilelut

Seksikaupat.net

Seksikaupat.net - suomeksi Sexbutiker.net - på svenska Sexbutikker.net - danmark

www.Sexshop.fi

Sexshop.fi verkkokauppa

Sex Shop Finland on maahantuonut ja myynyt seksituotteita vuodesta 1972. Nykyään yhtiöllä on yksi Suomen suurimmista suomalaisista erotiikkatuotteisiin erikoistuneista verkkokaupoista sekä myymälä ja varasto- ja pakkaustilat Vantaan Porttipuistossa. Verkkokaupassa ja myymälässä on myynnissä samat tuotteet.

Tuotteet

Sex Shop Finlandilla on erittäin laaja valikoima tuotteita aikuiseen makuun niin kilteille kuin tuhmemmillekin pareille ja sinkuille. Monipuoliseen valikoimaan kuuluvat muun muassa erilaiset seksi- ja rooliasut, seksivälineet kuten dildot, tekovaginat ja geishapallot sekä eroottiset kotimaiset ja ulkomaiset elokuvat. Verkkokaupan yli 7000 tuotteen joukossa on myös esimerkiksi voiteita, kondomeita, ja eroottisia lehtiä sekä lahjakortteja ja lahjaksi sopivia välinesettejä.

Sex Shop:n verkkokaupan tuotteita voi etsiä joko selaamalla eri kategorioita tai käyttämällä hakutoimintoa. Nimen, kategorian ja kuvauksen lisäksi tuotteita voi etsiä myös esimerkiksi vaatekoon tai värin perusteella. Tarkat ja kattavat tuotekuvaukset helpottavat tilaamista ja auttavat välttämään virheostoksia. Verkkokaupan tuotteet löytyvät myös Sex Shop Finlandin myymälästä, jossa on sovitusmahdollisuus.

Tilaukset toimitetaan viimeistään seuraavana työpäivänä tilauksesta mahdollisimman huomaamattomasti niin, ettei sen sisältö tai lähettäjä näy ulkopuolisille. Tuotteiden saatavuuden ja toimitusajan voi halutessaan tarkistaa verkkokaupasta tai vaikka asiakaspalvelusta puhelimella tai sähköpostilla.

SexShop Finland myymälä, Vantaa

Tilaukset ja maksaminen

Tuotteita voi tilata verkkokaupasta, tekstiviestillä tai puhelimella. Yli 60€ ostokset ovat aina postikuluttomia. Pienemmistä toimituksista peritään 4,90€ toimitusmaksu SmartPost-automaattiin  koosta ja painosta riippumatta. Tilausten maksaminen onnistuu pankki- ja luottokorteilla mukaan lukien Visa Electron, kaikissa suomalaisissa verkkopankeissa sekä Klarna laskulla tai osamaksulla.

Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen ja antaa tilauksen yhteydessä toimiva sähköpostiosoite tilausvahvistuksen lähettämistä varten. Puhelinnumero on valinnainen, mutta mahdollistaa nopean yhteydenoton tarvittaessa. Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Siirry kauppaan

SexShop erittäin rajut seksilelut

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä
Ladataan...
Ääniä: 67
Äänestä painamalla tähteä

Kotisivut:Siirry kauppaan
Maksutavat:Klarna, Luottokortit, Verkkopankki
Toimitus:Toimitusmaksu: ilmainen yli 60€ tilauksiin, muuten 4,90€-6,90€, 14pv palautusoikeus, huomaamaton toimitus
Valikoima:Liukuvoiteet ja öljyt, Seksilehdet, Kondomit, Eroottiset asut, Seksivälineet, PVC-asut, Kumiasut, LahjapaketitHaluatko jylhän erektion?

Kokeile Hard Support potenssivalmistetta, niin näet itse tehon.

Kokeile sitoumuksetta tästä »

Bathmate penispumput

Penispumpulla saat kovan erektion ja kasvatat miehuutta. Voiko mies enempää toivoa?

Bathmate -penispumput »

Kaalimato.com

Katso lisää Kaalimato.com -verkkokaupasta!

Kaalimato kokemuksia »

Yhteydenotto

© 2024 Seksikaupat.net ei vastaa sivustolla mahdollisesti esiintyvistä virheistä tai vanhentuneista tiedoista.