Superhalvat seksilelut

Seksikaupat.net

Seksikaupat.net - suomeksi Sexbutiker.net - på svenska Sexbutikker.net - danmark

Kondomien verkkokauppa

Kumiukko.fi -kondomikauppa

Kumiukko on suomalainen kondomien nettikauppaan erikoistunut verkkokauppa. Yrityksen sivuilla on myös paljon hyödyllistä tietoa turvallisesta seksistä eli raskauden ja sukupuolitautien ehkäisystä sekä kondomeista ja niiden oikeasta käytöstä.

Tuotteet

Kumiukko myy laadukkaita ja edullisia kondomeja, joiden valikoima on yksi verkon parhaista. Kaikki verkkokaupassa myytävät tuotteet on valmistettu Malesiassa, joka on ilmastonsa takia yksi maailman kumituotannon keskuksista ja tuottaa ison osan kaikesta maailman luonnonkumista. Kaikki tuotteet hyväksyttyjä ja CE-merkittyjä. Tuotteet on testattu laboratoriossa ja täyttävät EU:n asettamat kokostandardit. Myynnissä on myös harvinaisempia kokoja eli erityisen pieniä (XS) ja isoja (XL) kondomeita, joten jokaiselle löytyy varmasti oikeankokoinen ja tuntuinen tuote.

Peruskondomien lisäksi Kumiukon valikoimaan kuuluu erilaisia makukondomeita, design-kondomeita ja lajitelmia. Erikoisuutena ovat pimeässä hohtavat kondomit, jotka tuovat vaihtelua petipuuhiin. Viilentävät kondomit puolestaan ovat käteviä kesähelteellä, jolloin viilennyt tulee tarpeeseen. Kondomien lisäksi verkkokaupassa on myynnissä liukuvoiteita ja potenssivalmisteita.

Tuotteita voi etsiä tuoteryhmiä selailemalla tai valmistajan perusteella. Tuotteet on esitelty kattavasti, mikä helpottaa ostopäätöksen tekemistä. Tuoteryhmissä tuotteet on mahdollista listata tuotenimen tai hinnan mukaan tai niin, että uusimmat tuotteet näytetään ensin.

Tilaukset ja maksaminen

Tilaukset toimitetaan usein jo samana päivänä, joten ne ovat perillä muutamassa arkipäivässä. Asiakkaalle lähetetään tilausvahvistus sähköpostiin. Jos maksu suoritetaan verkkopankissa, tilaus etenee maksun jälkeen. Tilaukset lähetetään huomaamattomasti, joten lähetyksen sisältö ja lähettäjä eivät selviä ulkopuolisille. Tilaukset voi maksaa verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla. Lisäbonuksena tuotteiden toimitus on aina ilmainen eikä käsittelykuluja peritä. Avatuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä
Ladataan...
Ääniä: 16
Äänestä painamalla tähteä

Maksutavat:Verkkopankit, Klarna lasku
Toimitus:Huomaamaton toimitus 2-3 päivässä ilman toimituskuluja!
Valikoima:G Spot Kondomit, Viva kondomi, Makukondomit, Liukuvoiteet, Full Contact, koneHELSINKI.Haluatko jylhän erektion?

Kokeile Hard Support potenssivalmistetta, niin näet itse tehon.

Kokeile sitoumuksetta tästä »

Bathmate penispumput

Penispumpulla saat kovan erektion ja kasvatat miehuutta. Voiko mies enempää toivoa?

Bathmate -penispumput »

Kaalimato.com

Katso lisää Kaalimato.com -verkkokaupasta!

Kaalimato kokemuksia »

Yhteydenotto

© 2024 Seksikaupat.net ei vastaa sivustolla mahdollisesti esiintyvistä virheistä tai vanhentuneista tiedoista.