Superhalvat seksilelut

Seksikaupat.net

Seksikaupat.net - suomeksi Sexbutiker.net - på svenska Sexbutikker.net - danmark

Kondomit halvalla netistä

Kaikki verkon seksikaupat myyvät kondomeita, mutta on myös olemassa pelkästään kondomeihin ja liukuvoiteisiin erikoistuneita verkkokauppoja kuten Kondomishop, Kumiukko, Kortonki ja Kondomikuningas. Kondomeita on kätevä tilata verkosta, koska tuotteita voi selata rauhassa toisin kuin marketeissa ja kioskeissa ja ostoksia tehdä juuri silloin, kun itselle sopiii.

Tuotteet

Verkkokauppojen valikoimista löytyy peruskondomien lisäksi paljon erilaisia maku- ja design-kondomeita sekä lajitelmia. Lisäksi tarjolla on pimeässä hohtavia kondomeita, juovakondomeita sekä viilentäviä kondomeita, jotka ovat suosittuja etenkin kesähelteillä. Toisin muin markettien valikoimissa, verkossa on aina myynnissä myös erikoiskokoisia kondomeita, eli standardikokojen lisäksi voi tilata myös erityisen pieniä ja isoja kondomeita.

Tuotteita on helpointa selata tuotekategorioiden kautta, mutta niitä voi etsiä myös hakutoimintoa käyttäen, jolloin hakusanana voi käyttää vaikkapa valmistajan nimeä. Tuotekuvaukset ovat yleensä varsin kattavia, mikä auttaa ostopäätöksen tekemisessä. On esimerkiksi tärkeää käyttää kondomien kanssa oikeanlaista liukuvoidetta, koska väärä liukuvoide haurastuttaa kondomia ja se voi rikkoutua tai hiertää aktin aikana. Kaikki eivät myöskään siedä luonnonkumia, jolloin kondomeistakin tulee valita vaihtoehtoiset tuotteet.

Tilaukset ja maksaminen

Kuten seksikauppojen muutkin tuotteet, myös kondomit toimitetaan huomaamattomasti pakattuina jolloin paketin sisältö tai lähettäjä eivät näy päällepäin. Vaihtoehtoisina toimitustapoina on tyypillisesti postipaketti, kirje ja postiennakko. Toimituskulut riippuvat toimittajasta, mutta ovat tyypillisesti muutamia euroja. Esimerkiksi Kumiukko tosin tarjoaa kaikki toimitukset ilman käsittely- tai toimitusmaksuja.

Tilaukset lähetetään normaalisti muutaman arkipäivän kuluessa tilauksesta. Parhaimmillaan tuotteet saakin jo seuraavana tai sitä seuraavana päivänä. Maksuvälineistä ehdottomasti kätevin on verkkopankki, mutta useimmissa kaupoissa maksaa voi myös pankki- ja luottokorteilla, laskulla, postiennakkona tai osamaksulla. Kondomeilla on normaali vaihto- ja palautusoikeus kunhan tuotetta ei ole avattu.1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä
Ladataan...
Ääniä: 16
Äänestä painamalla tähteäKotisivut:
Maksutavat:Verkkopankit, Klarna lasku
Toimitus:Huomaamaton toimitus 2-3 päivässä ilman toimituskuluja!
Valikoima:G Spot Kondomit, Viva kondomi, Makukondomit, Liukuvoiteet, Full Contact, koneHELSINKI.Haluatko jylhän erektion?

Kokeile Hard Support potenssivalmistetta, niin näet itse tehon.

Kokeile sitoumuksetta tästä »

Bathmate penispumput

Penispumpulla saat kovan erektion ja kasvatat miehuutta. Voiko mies enempää toivoa?

Bathmate -penispumput »

Kaalimato.com

Katso lisää Kaalimato.com -verkkokaupasta!

Kaalimato kokemuksia »

Yhteydenotto

© 2024 Seksikaupat.net ei vastaa sivustolla mahdollisesti esiintyvistä virheistä tai vanhentuneista tiedoista.