Superhalvat seksilelut

Seksikaupat.net

Seksikaupat.net - suomeksi Sexbutiker.net - på svenska Sexbutikker.net - danmark

Keltainen ruusu

Suomen suurin ja legendaarisin erotiikkaliike Keltainen ruusu tarjoaa seksilelut ja –välineet kaikkiin tarkoituksiin. Jo kahdenkymmenen vuoden kokemus takaa tuotteiden laadun ja palvelun toimivuuden. Tämä on verkkokauppa, joka vankalla kokemuksen äänellä tietää mistä tilaaja nauttii.

Tuotteet

Keltainen ruusu on valikoimaltaan valtava erotiikkaliike, joka myy kaiken tarvittavan seksileluista naisten asusteisiin ja kondomeista hupituotteisiin. Verkkokaupasta voit tilata eroottiset vaatteet naiselle ja miehelle, peruukit, S/M- sekä Bondage –tarvikkeet, jotka nostavat parisuhteesi seksuaalisuuden aivan uudelle tasolle. Keltainen ruusu tarjoaa paitsi tutut ja turvalliset tuotteet, myös erikoisuuksia, joita et välttämättä muista suomalaisista verkkokaupoista löydä. Seksuaalista halua lisäävät espanjalaiset rakkaustipat sekä stimulointi- ja  potenssivoiteet tekevät seksistä monin verroin parempaa ja kiihkeämpää.

Keltaisen ruusun valtava valikoima tuotteita on jaettu selkeiden osioiden alle, ja se tekee verkkokaupasta miellyttävän ja helpon selata. Tuotteiden kuvailuun on myös selvästi käytetty aikaa, joten tiedät varmasti, mitä olet ostamassa.

Tilaukset ja maksaminen

Keltainen ruusu lupaa nopean ja varman toimituksen tunnistamattoman lähettäjän nimellä, täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja organisaatioille.  Keltaisen ruusun sivulta löydät kattavat ohjeet tuotteiden tilaamiseen ja sopimusehdot, jotka vastaavat kaikkiin tilaajan kysymyksiin.

Puhelimitse, postitse ja sähköpostitse tehdyt tilaukset toimitetaan ja maksetaan postiennakolla. Netistä tilatessa tuotteet maksetaan luottokortilla, pankkikortilla tai verkkopankin kautta. Postikulut ovat verkkomaksuna alkaen 7 euroa, postiennakolla 8-16 euroa ja Klarna-laskulla 12 euroa.

Tuotteet postitetaan asiakkaille yleensä 1-7 päivän käsittelyajalla, mutta joillain tuotteilla voi olla pidempi toimitusaika saatavuuden takia, jopa kaksi viikkoa. Tämän lisäksi toimitusaikaan lisätään postin normaali kuljetusaika, eli noin 1-2 päivää. Myyntikuntoisilla eli käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus ja palautus on ilmainen itellan asiakaspalautus –osoitekortilla varustettuna.1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä
Ladataan...
Ääniä: 40
Äänestä painamalla tähteä

Maksutavat:Luottokortit, Pankkikortti, Postiennakko, Verkkopankki
Toimitus:Kulut: Verkkomaksu alk. 7€, Postiennakko 8-16€, Klarna-lasku 12€ (Yli 80€ tilaukset ilmaiseksi). Minimitilaus on 25€
Valikoima:Seksivälineet, asusteet, hupituotteet, DVD:tHaluatko jylhän erektion?

Kokeile Hard Support potenssivalmistetta, niin näet itse tehon.

Kokeile sitoumuksetta tästä »

Bathmate penispumput

Penispumpulla saat kovan erektion ja kasvatat miehuutta. Voiko mies enempää toivoa?

Bathmate -penispumput »

Kaalimato.com

Katso lisää Kaalimato.com -verkkokaupasta!

Kaalimato kokemuksia »

Yhteydenotto

© 2024 Seksikaupat.net ei vastaa sivustolla mahdollisesti esiintyvistä virheistä tai vanhentuneista tiedoista.