Superhalvat seksilelut

Seksikaupat.net

Seksikaupat.net - suomeksi Sexbutiker.net - på svenska Sexbutikker.net - danmark

www.Kaalimato.com

Kaalimato.com verkkokauppa

Kaalimato on ehkä Suomen tunnetuin seksikauppa ja ehdoton markkinajohtaja alalla. Yrityksen verkkokaupassa on erittäin laaja valikoima tuotteita jokaiseen makuun ja kaikenlaiseen aikuisten hauskanpitoon. Sivustolla on myös Kaalimato Klubi, joka tarjoaa seksiin, seksuaalisuuteen ja seksivälineisiin liittyvää tietoa, artikkeleita ja vinkkejä.

Tuotteet

Kaalimato on suunnattu erityisesti pareille ja naisille, mutta tuotteita on runsaasti myös miehille. Verkkokaupan valikoimaan kuuluu erilaisia eroottisia asuja ja asusteita, seksitarvikkeita kuten sauvoja, penisrenkaita ja seksinukkeja. Lisäksi kaupasta voi ostaa erilaisia rooliasuja, kondomeita, öljyjä, hupituotteit, lehtiä ja paljon paljon muuta.

Hyvin toteutetut ja jäsennetyt sivut tekevät valikoiman selaamisesta ja tilausten tekemisestä helppoa. Kaikista tuotteista on lisäksi erittäin tarkka kuvaus, mikä helpottaa ostopäätöksen tekemistä. Sivustolla on myös poistomyyntiosio, josta voi tehdä yllättäviä löytöjä edulliseen hintaan, sekä mahdollisuus hankkia puolisolle tai kaverille yllätykseksi lahjakortti kauppaan.

Tilaukset ja maksaminen

Kaikille tuotteille voi valita joko kotitoimituksen tai toimituksen postin tai matkahuollon välityksellä. Lähetykset toimitetaan nopeasti parin päivän sisällä tilauksesta ja aina mahdollisimman huomaamattomasti niin, ettei sen sisältö tai lähettäjä näy ulkopuolisille. Pakettiautomaattiin lähetetyn paketin hinta on 3,90€, kun Postiin lähetetty paketti maksaa 6,90€. Matkahuoltoon toimitus 7,90€ ja kotiinkuljetus on 12 euroa. Vaihtoehtoisesti lähetyksen voi hakea maksutta Kaalimadon noutopisteestä, joka sijaitsee Keravalla. Toimituksia tehdään ainoastaan Suomeen.

Tilausten maksamiseen käyvät verkkopankin lisäksi myös Visa Electron ja luottokortit. Yli sadan euron tilaukset on mahdollista maksaa osamaksulla, jolloin maksuaikaa saa kolme kuukautta ja kuukausierien suuruus määräytyy ostosten yhteissumman perusteella. Avaamattomilla toimituksilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Kaikkiin tilauksiin tarvitaan lisäksi sähköpostiosoite tilauksen vahvistusta varten, minkä lisäksi joihinkin tilaustapoihin vaaditaan myös puhelinnumeroa.

Siirry kauppaan1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä
Ladataan...
Ääniä: 85
Äänestä painamalla tähteä

Kotisivut:Siirry kauppaan
Maksutavat:Verkkopankki, luottokortit, Klarna lasku, Joustoraha
Toimitus:Toimitusmaksu: alk 2,90€/lähetys, 14pv palautusoikeus, huomaamaton toimitus
Valikoima:Miesten ja naisten asut, rooliasut, Geishakuulat, dildot, tekovaginat, seksinuket, penispumput, penisrenkaat, S/M, hierontaöljytHaluatko jylhän erektion?

Kokeile Hard Support potenssivalmistetta, niin näet itse tehon.

Kokeile sitoumuksetta tästä »

Bathmate penispumput

Penispumpulla saat kovan erektion ja kasvatat miehuutta. Voiko mies enempää toivoa?

Bathmate -penispumput »

Kaalimato.com

Katso lisää Kaalimato.com -verkkokaupasta!

Kaalimato kokemuksia »

Yhteydenotto

© 2024 Seksikaupat.net ei vastaa sivustolla mahdollisesti esiintyvistä virheistä tai vanhentuneista tiedoista.