Superhalvat seksilelut

Seksikaupat.net

Seksikaupat.net - suomeksi Sexbutiker.net - på svenska Sexbutikker.net - danmark

www.Huippukiva.fi

Huippukiva verkkokauppa

Huippukiva on suomalainen seksivälineisiin ja erotiikkatuotteisiin erikoistunut verkkokauppa, joka on suunnattu miehille, naisille ja pareille. Erityisetuna verkkokauppa tarjoaa kokeilutuotteita täysin ilmaiseksi sekä palkintotuotteita asiakkaille, jotka kirjoittavat verkkosivuille tuotearvosteluita ostamistaan tuotteista. Mielenkiintoisimpien arvosteluiden kirjoittajille jaetaan lisäksi kuukausittain 20 euron lahjakortteja.

Tuotteet

Huippukivan valikoima on yksi Suomen laajimmista ja on suunnattu niin aikuisille kaikenlaiseen kimpassa ja yksin harrastettuun hauskanpitoon. Verkkokaupasta voi tilata muun muassa erilaisia asuja ja asusteita, seksivälineitä, leluja ja kondomeja sekä lahjasettejä vaikkapa yllätyksenä kaverille tai omalle partnerille. Valikoimasta löytyy varmasti tuotteita jokaiseen makuun niin kiltteihin kuin vähän tuhmempiinkin leikkeihin roolileikeistä bondageen ja peppuseksistä sooloiluun.

Verkkokaupan tuotteet on jaoteltu selkeästi eri kategorioihin, mikä helpottaa sivuston selaamista. Käytössä on myös hakutoiminto, jolla voi kätevästi etsiä juuri haluamiaan tuotteita. Suosituimmat-osiossa on puolestaan listattuna käyttäjien eniten tilaamia hittituotteita. Kattavat tuotetiedot sekä tuotteita jo kokeilleiden asiakkaiden kirjoittamat tuotearvostelut ja käyttökokemukset helpottavat ostosten tekemistä ja virhehankinnat jäävät tekemättä.

Tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaalle normaalisti 1-3 työpäivän kuluessa varastotilanteesta riippuen. Tuotteet on pakattu huomaamattomasti niin, ettei paketin sisältö tai lähettäjän nimi paljastu ulkopuolisille. Rekisteröityneet käyttäjät voivat seurata tehtyjä tilauksia Huippukivan verkkosivujen kautta. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä verkkosivujen ja sähköpostin kautta.

Tilaukset ja maksaminen

Asiakkaiden tulee olla täysi-ikäisiä ja antaa tilauksen yhteydessä oikea sähköpostiosoite vahvistuksen lähettämistä varten. Tilauksista peritään 4,95 euron toimitusmaksu paketin koosta riippumatta paitsi yli 30 euron ostokset toimitetaan ilmaiseksi. Maksuvälineenä käyvät verkkopankin lisäksi tavallisimmat kortit mukaan lukien Visa Electron. Tilaukset on mahdollista maksaa myös kotiin toimitettavalla laskulla, jolla maksuaikaa saa 14 vuorokautta. Tuotteilla on normaali 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus, joka koskee avaamattomia pakkauksia. Virheelliset tuotteet korvataan luonnollisesti aina.

Siirry kauppaan1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä
Ladataan...
Ääniä: 69
Äänestä painamalla tähteä

Kotisivut:Siirry kauppaan
Maksutavat:Verkkopankki, Luottokortit (VIsa, Visa Electron, Mastercard), Lasku
Toimitus:Toimitusmaksu: 4,95€/lähetys (Yli 30€ tilaukset ilmaiseksi), 14pv palautusoikeus, Huomaamaton toimitus
Valikoima:Alusasut, Bondage, Dildot, Lahjatavarat, Peppulelut, Tarvikkeet, VibraattoritHaluatko jylhän erektion?

Kokeile Hard Support potenssivalmistetta, niin näet itse tehon.

Kokeile sitoumuksetta tästä »

Bathmate penispumput

Penispumpulla saat kovan erektion ja kasvatat miehuutta. Voiko mies enempää toivoa?

Bathmate -penispumput »

Kaalimato.com

Katso lisää Kaalimato.com -verkkokaupasta!

Kaalimato kokemuksia »

Yhteydenotto

© 2024 Seksikaupat.net ei vastaa sivustolla mahdollisesti esiintyvistä virheistä tai vanhentuneista tiedoista.