Superhalvat seksilelut

Seksikaupat.net

Seksikaupat.net - suomeksi Sexbutiker.net - på svenska Sexbutikker.net - danmark

Hot Lips -verkkokauppa

Hot Lips on todella edullinen ja monipuolinen erotiikkaliike, joka toimii verkkokauppaperiaatteella. Täällä ostoksilla käyminen on helppoa ja nopeaa. Se on myös huomaamatonta, sillä ostoksia voi tehdä rauhassa kotona yksin tai vaikkapa sen oman kullan kainalossa yhdessä hänen kanssaan. Runsaasta valikoimasta löytyy taatusti monenlaista molempien makuun. Eikä ostaminen voi tästä enää juurikaan helpottua.

Jos sinulla on Hot Lips alennuskoodi, lähetä se meille niin julkaisemme sen!

Hot Lipsin tuotteet

Kuten todettua, on Hot Lipsin tuotevalikoima todella runsas ja laaja. Sen vuoksi verkkokauppa soveltuu hyvin niin pareille kuin sinkuillekin. Sekä miehet että naiset voivat käydä täällä ostoksilla ja saada itselleen monenlaisia mielenkiintoisia ja seksielämää piristäviä tuotteita.

Kaikki myytävänä olevat tuotteet on esitelty yksilöllisesti ja niistä on kerrottu esimerkiksi paitsi tuotteen materiaali niin myös sen hintakin. Nämä tiedot ja niihin liitetty kuva ovat olennainen osa ostopäätöksen tekemistä. Ja laadukkaiden kuvien katseleminen on muutenkin melkein sama kuin erotiikkaliikkeessä paikan päällä käyminen.

Hot Lipsin menestyksekkäimmät tuotteet ovat eroottisia DVD -levyjä, eroottisia asuja ja asusteita sekä tietenkin monenmoisia ja kekseliäitä seksitarvikkeita. Näitä ovat esimerkiksi penisrenkaat ja sauvat, joita onkin saatavilla useista eri materiaaleista valmistettuna ja moottoroituna tai ilman. Myös näiden värimaailma on varsin herkullinen. Näiden lisäksi Hot Lipsin valikoimasta löytyy esimerkiksi liukuvoiteita ja muita intiimituotteita sekä kondomeita. Myös hupituotteita löytyy niitä kaipaavalle. Yleisesti ottaen Hot Lipsin valikoimasta löytyy kaikkea, mikä auttaa tekemään seksielämästä vieläkin nautittavampaa.

Hot Lips tarjoaa asiakkailleen säännöllisesti myös erikoistarjouksia ja muita alennuksia. Sen verkkosivuilla osoitteessa www.hotlips.fi kannattaa vierailla usein, sillä tarjouksia päivitetään kaiken aikaa. Tarjouksia ilmenee myös eri tuoteluokissa, eli niiden kautta on mahdollista saada entistäkin edullisempia seksivälineitä hankittua itselleen. Löytyypä Hot Lipsin sivuilta peräti poistokorikin, jossa tuotteita voi saada ostettua jopa 75 % normaalihintoja edullisemmin.

Tilaukset ja maksaminen

Hot Lipsistä tilaaminen on helppoa. Ei tarvitse muuta kuin istua netin ääreen selaamaan kiinnostavaa valikoimaa ja tekemään huippuvalintoja. Kun sopiva tuote tai tuotteet ovat löytyneet, siirretään ne ostoskoriin odottelemaan kassalle menoa. Ostosaikaa ei ole mitenkään rajoitettu, vaan ostoksia voi tehdä milloin ja missä vaan!

Tilaukset tehdään Internetin kautta edellä mainitussa osoitteessa. Vaihtoehtoisesti tilauksen voi myös soittaa Hot Lipsin puhelinnumeroon 09-7732292 tai laittaa tilauksen sähköpostilla osoitteeseen info@hotlips.fi. Olipa tilausmuoto mikä tahansa, niin pääasia on, että tilauksen voi tehdä rauhassa ja häpeilemättä. Kukaan ei tule tietämään tilauksen sisällöstä – ei edes postinkantaja – sillä tilaukset toimitetaan huomaamattomassa paketissa ja eri lähettäjänimellä.

Maksuvaihtoehtoina ovat verkkomaksu, postiennakko, luottokortti tai lasku. Yhä enemmän käytössä on verkkomaksu, koska silloin maksamiseen voi käyttää omaa turvattua pankkiyhteyttään. Uutuutena on myös tilauksen tekeminen ja maksaminen matkapuhelimen tekstiviestillä. Tähän nopeaakin nopeampaan tilaustapaan löytyy tarkemmat ohjeet Hot Lipsin kotisivuilta osoitteesta www.hotlips.fi. Noilta sivuilta löytyy toki paljon muutakin informaatiota tilaamiseen ja maksamiseen liittyen.

Yli 90 euron ostokset toimitetaan ilman mitään toimitusmaksuja, mutta tätä pienempiin tilauksiin toimituskulut lisätään.

Tuotteiden toimitusaika on pääsääntöisesti lyhyt, vain 2 – 5 päivää. Joillakin tuotteilla voi kuitenkin olla pidempi toimitusaika, joka ei kuitenkaan ole sekään pidempi kuin kaksi viikkoa. Kaikilla tuotteilla on myös 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus, mikä ei kuitenkaan koske alusvaatteita eikä käytettyjä tuotteita hygieniasyistä.

Tilatessa pitää huomioida myös se, että tilauksia voivat tehdä vain täysi-ikäiset. Näin ollen tilausvahvistuksen tekeminen tarkoittaa sitä, että samalla vakuuttaa olevansa yli 18 -vuotias.

Siirry kauppaan1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä
Ladataan...
Ääniä: 57
Äänestä painamalla tähteä

Kotisivut:Siirry kauppaan
Maksutavat:Verkkomaksu, postiennakko, luottokortti tai lasku
Toimitus:Toimitusmaksu: 0e yli 59e tilauksiinHaluatko jylhän erektion?

Kokeile Hard Support potenssivalmistetta, niin näet itse tehon.

Kokeile sitoumuksetta tästä »

Bathmate penispumput

Penispumpulla saat kovan erektion ja kasvatat miehuutta. Voiko mies enempää toivoa?

Bathmate -penispumput »

Kaalimato.com

Katso lisää Kaalimato.com -verkkokaupasta!

Kaalimato kokemuksia »

Yhteydenotto

© 2024 Seksikaupat.net ei vastaa sivustolla mahdollisesti esiintyvistä virheistä tai vanhentuneista tiedoista.