Superhalvat seksilelut

Seksikaupat.net

Seksikaupat.net - suomeksi Sexbutiker.net - på svenska Sexbutikker.net - danmark

Big Teaze Toys

Big Teaze Toys on seksileluyritys, joka tekee hauskoja ja innovativiisiä tuotteita huumorintajuisille aikuisille. Käyttäessäsi Big Teaze Toys –seksileluja tulet varmasti hyvälle päälle – ja saat hymyn huulillesi aivan muistakin syistä. Tuotteet tuovat kaivattua hauskuutta ja huumoria intiimimarkkinoille ja mikä parasta, voit jättää hierojasi huoletta esille ilman paljastumisen pelkoa.

Big Teaze Toysin tuotteet ovat tarkoitettu miehen ja naisen iloksi. Suosituimpia tuotteita ovat kumiankkavibraattorit. Ne ovat kumiankkoja, jotka ovat vedenkestäviä, viattoman näköisiä hierojia. Tämän vibraattorin voit jättää huoletta esille, sillä tämän huomaamattomampaa tuotetta et löydä koko markkinoilta. Ankkojen voimakas mutta hiljainen moottori aiheuttaa värinää ankan päässä ja pyrstössä – joten saat nautintoa juuri siihen kohtaan kehollasi kuin itse haluat. Valikoimasta voit valita myös erivärisiä ja –kokoisia ankkoja, jotka on helppo ottaa mukaan myös matkalle.

Big Teaze Toysin hieromasauvat ovat oman luokkansa mestariteoksia. Esimerkiksi B3 Onye Butterfly -vibraattori tarjoaa nautintoa paitsi käyttäjän keholle, myös silmille. Moottori on kokoluokkaansa nähden suuri. Sauva on myös vedenkestävä, joten voit ottaa sen mukaan kylpyysi.

Onye Hieromasauva on tyylikkäästi muotoiltu ja materiaaleiltaan korkealaatuinen vibraattori. Monikäyttöisessä sauvassa on 3 eri värinänopeutta ja jopa 5 erilaista impulssia. Myös tämän sauvan voit ottaa mukaasi kylpyhetkeen.

Tutustu myös Big Teaze Toysin muihin hauskoihin tuotteisiin, kuten raketin muotoiseen tehokkaaseen vibraattoriin tai taskukokoiseen kalavibraattoriin, jonka molosilmät tarjoavat upeita kokemuksia kaikkialla kehollasi. Big Teaze Toys –tuotteet ovat paitsi oiva valinta omaksi nautinnoksesi, myös mahtava lahjaidea huumorintajuiselle ystävälle.

Turvallista nautintoa

Kaikki Big Teaze Toys –tuotteet ovat lateksittomia ja ftalaatittomia, joten ne sopivat myös herkemmille. Tuotteet eivät sisällä myöskään lyijyä tai raskasmetalleja, joten ne ovat oiva valinta, kun haluat saada turvallista nautintoa.

Mistä Big Teaze Toys-tuotteita saa?

Big Teaze Toys-tuotteita myy mm Kaalimato.com.

 1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä
Ladataan...
Ääniä: 10
Äänestä painamalla tähteä

Kotisivut:Siirry kauppaanHaluatko jylhän erektion?

Kokeile Hard Support potenssivalmistetta, niin näet itse tehon.

Kokeile sitoumuksetta tästä »

Bathmate penispumput

Penispumpulla saat kovan erektion ja kasvatat miehuutta. Voiko mies enempää toivoa?

Bathmate -penispumput »

Kaalimato.com

Katso lisää Kaalimato.com -verkkokaupasta!

Kaalimato kokemuksia »

Yhteydenotto

© 2024 Seksikaupat.net ei vastaa sivustolla mahdollisesti esiintyvistä virheistä tai vanhentuneista tiedoista.