Superhalvat seksilelut

Seksikaupat.net

Seksikaupat.net - suomeksi Sexbutiker.net - på svenska Sexbutikker.net - danmark

Bathmate –vedellä toimivat penispumput

Bathmate on Englannista myös Suomeen rantautunut penispumppu, joka taipuu suomeksi kylpykamuksi. Bathmate-penispumput valmistetaan huippulaadukkaista materiaaleista käsin alusta loppuun saakka. Bathmate-penispumput on valittu monessa yhteydessä markinnoilla olevista penispumpuista voimakkaammiksi – pitkäaikaisella käytöllä voit kasvattaa peniksesi kokoa niin levossa kuin erektiossakin.

Mikä sitten erottaa Bathmaten muista penispumpuista?

Bathmate on tarkoitettu käytettäväksi veden kanssa, jolloin laitteeseen muodostuu tasainen alipaine. Alipaineen ansiosta Bathmate tuntuu miellyttävältä ja sen käyttö on erityisen tehokasta ja helppoa.

Bathmaten kammio täytetään ensin vedellä. Penis asetellaan kammion sisään ja kuminen haitariosa asetetaan tiiviisti omaa kehoa vasten. Tämän jälkeen pumppaat kammiosta vettä pois sen verran, että laitteeseen syntyy alipainetta. Koska alipaineen vaikutuksesta penis jäykistyy automaattisesti, Bathmate-penispumppu sopii mahtavasti lämmittelyyn ennen seksiä. Koska Bathmate on helppokäyttöinen, voit ottaa sen vaikka joka-aamuiseksi suihkurutiiniksesi.

Bathmaten perusmalli on nimeltään Hercules. Hercules sopii normaalimittaisen tai hieman isomman peniksen omistaville miehille. Herculesta voi käyttää maksimissaan n. 19 senttiä pitkän ja 5 senttiä halkaisijaltaan olevan peniksen kanssa.

Bathmate Goliath on valmistettu suurempikokoisille miehille – alun perin pornonäyttelijöiden toiveesta. Goliathia voi käyttää maksimissaan 26 senttiä pitkän ja halkaisijaltaan 6,5 senttiä olevan peniksen kanssa. Goliath soveltuu siis myös niille, jotka haluavat saada megaseisokin esimerkiksi ennen aktia tai muuta esittelytilaisuutta.

Jopa 10 senttiä lisää!

Nettikeskustelujen ja testitulosten perusteella Bathmate-penispumppu toimii. Muista kuitenkin, että kuten esimerkiksi salilla käydessä, ei Bathmatellakaan saa tuloksia aikaan välttämättä vain muutaman päivän käytön jälkeen. Bathmatella voit saada kärsivällisellä käytöllä jopa 10 senttiä lisää paksuutta. Bathmate korjaa myös käyrän peniksen suoraan erektioon ja lisää kokoa koko peniksen tyvestä terskaan asti. Lisäksi myös erektiosi kovuus, kestävyys ja laukaisunhallinta kehittyvät.

Kotisivut.

Tilaa Bathmate Sex Shop Finlandista >>1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä
Ladataan...
Ääniä: 14
Äänestä painamalla tähteä

Kotisivut:Siirry kauppaanHaluatko jylhän erektion?

Kokeile Hard Support potenssivalmistetta, niin näet itse tehon.

Kokeile sitoumuksetta tästä »

Bathmate penispumput

Penispumpulla saat kovan erektion ja kasvatat miehuutta. Voiko mies enempää toivoa?

Bathmate -penispumput »

Kaalimato.com

Katso lisää Kaalimato.com -verkkokaupasta!

Kaalimato kokemuksia »

Yhteydenotto

© 2023 Seksikaupat.net ei vastaa sivustolla mahdollisesti esiintyvistä virheistä tai vanhentuneista tiedoista.