Superhalvat seksilelut

Seksikaupat.net

Seksikaupat.net - suomeksi Sexbutiker.net - på svenska Sexbutikker.net - danmark

Aneros on nautinnollinen g-pistelelu miehille

Aneros on maailmankuulu G-pistelelu, joka on suunniteltu erityisesti hyväilemään miehen G-pistettä. Aneros-lelun vaikutus perustuu siihen, että laite hieroo samanaikaisesti sekä eturauhasta että välilihaa. Aneros-lelun avulla voit saada aivan uudenlaisia, jopa räjähtäviä orgasmeja – eturauhasta ei turhaan kutsuta miesten G-pisteeksi.

Terveyden ammattilaisten ja asiantuntijoiden tekemissä tutkimuksissa G-pisteen hieromisella on ollut myönteisiä terveysvaikutuksia. G-pisteen hierominen nimittäin edesauttaa orgasmin saamista ja voi parantaa erektiokykyä huomattavasti. Tutkimusten mukaan eturauhasten hieromisella on vaikutus myös eturauhassyöpäriskin vähenemiselle. Aneros on siis todellinen terveyslelu!

Aneros-leluista löydät sopivan mallin niin aloittelijalle kuin jo kokeneemmallekin käyttäjälle. Ennen käyttöä Aneros-lelu tulee aina pestä kunnolla. Voit käyttää G-pistelelua haluamassasi asennossa, esimerkiksi makaamalla kyljellään ja taivuttamalla polvet kohti rintaa, siis sikiöasennossa. Myös kyykkyasento on kokeilemisen arvoinen. Kun käytät G-pistelelua, yritä välttää peniksen koskettelua ja anna laitteen tehdä taikansa. Myös nautinnon pitkittäminen on hyväksi, sillä näin voit kokea vieläkin voimakkaamman orgasmin – jopa ilman siemensyöksyä. Anerosta käyttämällä voit saavuttaa voimakkaita, pitkiä ja jopa toistuvia orgasmeja aaltomaisesti monta kertaa peräkkäin.

Aneros-tuotesarja on syntynyt tieteellisen tutkimustyön tuloksena. Niinpä tuotteissa näkyy useita erilaisia kiihottavia ominaisuuksia ja laatu materiaalista lähtien on erittäin korkea. Voit valita oman tuotteesi monen vaihtoehdon väliltä, sillä jokaisella on omat hyvät ominaisuutensa. Tuotteita on kuusi erilaista: Aneros Eupho, Aneros Helix, Aneros Maximus, Aneros MGX, Aneros Progasm ja Aneros Peridise.

Jokaisen miehen tulisi kokeilla Aneros-lelua, sillä se on avain räjähtäviin ja koko vartaloa värisyttäviin orgasmeihin. Voit käyttää Anerosta myös yhdynnän aikana, jotta mielihyväsi tunne ja orgasmin voimakkuus kasvavat valtaviin mittasuhteisiin.

Tilaa Aneros Sex Shop Finlandista >>1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä
Ladataan...
Ääniä: 11
Äänestä painamalla tähteä

Kotisivut:Siirry kauppaanHaluatko jylhän erektion?

Kokeile Hard Support potenssivalmistetta, niin näet itse tehon.

Kokeile sitoumuksetta tästä »

Bathmate penispumput

Penispumpulla saat kovan erektion ja kasvatat miehuutta. Voiko mies enempää toivoa?

Bathmate -penispumput »

Kaalimato.com

Katso lisää Kaalimato.com -verkkokaupasta!

Kaalimato kokemuksia »

Yhteydenotto

© 2023 Seksikaupat.net ei vastaa sivustolla mahdollisesti esiintyvistä virheistä tai vanhentuneista tiedoista.