Superhalvat seksilelut

Seksikaupat.net

Seksikaupat.net - suomeksi Sexbutiker.net - på svenska Sexbutikker.net - danmark

Alastonsuomi.com sivuston esittely

Alaston Suomi on Portal Services Finland Oy:n ylläpitämä kuvagalleria, joka on toiminut vuodesta 2007. Se eroaa muista verkon kuvagallerioista siinä, että sivuston käyttäjät voivat julkaista materiaalia, jota ei sisältönsä takia hyväksytä muualla. Tämä tarkoittaa lähinnä rohkeita kuvia, eli paljasta pintaa ja seksuaalisesti värittynyttä materiaalia.

Hyvän maun tai sivuston sääntöjen vastainen materiaali kuten alaikäisten kuvat tai toisen nimissä sivustolle ladatut kuvat kuitenkin poistetaan ilman ennakkoilmoitusta. Käyttäjää voidaan myös rangaista tällaisen materiaalin lisäämisestä sivustolle, jos se täyttää rikoksen tunnusmerkit. Esimerkiksi entisen tyttöystävän tai lasten alastonkuvia ei palveluun siis kannata ladata.

Enemmän kuin kuvagalleria

Alaston Suomi sivustolle voivat rekisteröityä vain täysi-ikäiset eli vähintään 18-vuotiaat aikuiset henkilöt. Käyttäjillä on palvelussa oma profiili, johon he voivat lisätä tietojaan sekä kuvia ja videoita itsestään – myös niitä kaikkein rohkeimpia. Ladattu materiaali on muiden käyttäjien nähtävissä ja kommentoitavissa. Sivustolla on myös keskustelupalsta ja chat sekä erilaisia klubeja.

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat ladata kuvia ja videoita palveluun ja niitä pääsevät selailemaan vain muut rekisteröityneet käyttäjät. Sivustolle ladattua materiaalia myös valvotaan tehokkaasti esimerkiksi lapsipornon ja muun sopimattoman materiaalin leviämisen estämiseksi. Käyttäjiä pyydetään myös ilmoittavan ylläpidolle, jos he epäilevät alaikäisten käyttävän palvelua.

Käyttäjät saavat ladata sivustolle ainoastaan omia kuviaan hyvän maun rajoissa. Sopimaton materiaali poistetaan ilman ennakkovaroitusta. Kannattaa myös muistaa, että kerran verkkoon ladattu materiaali saattaa pysyä verkossa vielä pitkään, vaikka sen poistaisikin itse sivustolta. Monet käyttäjät lataavatkin galleriaan ainoastaan vartalokuvia, joista tunnistaminen on vaikeampaa kuin kasvot paljastavista kuvista.
Lisää Alaston Suomi -sivustosta Wikipediassa1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä
Ladataan...
Ääniä: 38
Äänestä painamalla tähteä

Kotisivut:www.AlastonSuomi.com
Ikäraja:18v
Rekisteröityneitä:Yli 61000kpl
Kuvia:Yli 310 000kpl
Toiminnot:Kuvien lisäys, äänestys ja kommentointi. Blogit ja chatit.Haluatko jylhän erektion?

Kokeile Hard Support potenssivalmistetta, niin näet itse tehon.

Kokeile sitoumuksetta tästä »

Bathmate penispumput

Penispumpulla saat kovan erektion ja kasvatat miehuutta. Voiko mies enempää toivoa?

Bathmate -penispumput »

Kaalimato.com

Katso lisää Kaalimato.com -verkkokaupasta!

Kaalimato kokemuksia »

Yhteydenotto

© 2024 Seksikaupat.net ei vastaa sivustolla mahdollisesti esiintyvistä virheistä tai vanhentuneista tiedoista.