Superhalvat seksilelut

Seksikaupat.net

Seksikaupat.net - suomeksi Sexbutiker.net - på svenska Sexbutikker.net - danmark

Superkauppa

Superkauppa on suomalainen tekniikkaan ja designiin erikoistunut verkkokauppa, jonka valikoimiin kuuluu myös erilaisia erotiikkatuotteita. Seksivälineiden ja -tarvikkeiden osalta valikoima on suppeahko, mutta hinnat ovat edullisia ja samalla kertaa voi tilata myös erilaisia teknisiä härpäkkeitä. Valikoimaa myös laajennetaan jatkuvasti kysynnän mukaan. Rekisteröityneille asiakkaille on tarjolla useita lisäetuja kuten nopeammat tilaukset, superbonuspisteiden kertyminen ostoista ja arvosteluiden kirjoittamisesta sekä hienot viikkopalkinnot.

Tuotteet

Superkaupan erotiikkapuolen valikoimiin kuuluu erilaisia seksivälineitä aikuisten hauskanpitoon ja makuukamarileikkeihin niin pareille kuin sinkkunaisille ja -miehillekin. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi tunnettujen valmistajien leluja, kondomeita, öljyjä, hieromasauvoja ja liukuvoiteita. 

Sivuston toteutus on aluksi hieman sekava, mutta kattavat tuotekuvaukset ja tuotteita jo kokeilleiden asiakkaiden arvostelut helpottavat ostopäätöksen tekoa merkittävästi. Tuotteita voi myös hakea tehokkaalla hakutoiminnolla, jolla voi tuotenimen lisäksi etsiä esimerkiksi tuotemerkkejä tai tietynvärisiä tuotteita. Tuotteiden tuotekuvaukset ovat erittäin kattavat ja sisältävät myös tuotteiden tekniset tiedot, mikä auttaa valitsemaan juuri itselle sopivimmat tuotteet. Palvelussa on mahdollista myös tehdä tuotevertailuja ja koota toivelistaa. Palvelu myös listaa vastaavia tuotteita sekä tuotteita, joita muut asiakkaat ovat hankkineet.

Tilaukset ja maksaminen

Verkkokaupan asiakkaiden tulee olla täysi-ikäisiä. Tuotteet toimitetaan asiakkaalle normaalisti 3-5 työpäivää tilauksesta. Jos tuotetta ei ole juuri tilaushetkellä varastossa, tästä on maininta tuotteen tilaussivulla. Seksivälineet toimitetaan läpinäkymättömässä pakkauksessa, jossa ei ole merkintää paketin sisällöstä.

Toimitusmaksu määräytyy paketin koon mukaan: kirjetoimituksen toimitusmaksu on 2,90 euroa, postipaketista peritään 6,90 euroa ja postin kotipaketin hinta on 10,90 euroa. Tilaukset voi maksaa verkkopankin lisäksi useimmilla pankki- ja luottokorteilla, laskulla tai osamaksulla. Tuotteilla on normaali 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus kunhan tuotteet ovat siistejä tai avaamattomassa pakkauksessa.1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä
Loading...
Ääniä: 16
Äänestä painamalla tähteä

Maksutavat:Verkkopankki, luottokortit, PayPal, lasku, osamaksu, postiennakko
Toimitus:Kirje 2,90e, Nouto postista, Matkahuolto Lähellä -paketti, Keltainen Kuljetus 14 ja 21
Valikoima:Tekniikan ja designin erikoiskauppa, jossa myös esillä: seksilelut ja kondomit, henkilökohtaiseen hygieniaan ja terveyteen liittyvät tuotteet.

Hard SupportHaluatko jylhän erektion?

Kokeile Hard Support potenssivalmistetta, niin näet itse tehon.

Kokeile sitoumuksetta tästä »

Bathmate penispumput

Penispumpulla saat kovan erektion ja kasvatat miehuutta. Voiko mies enempää toivoa?

Bathmate -penispumput »

Kaalimato.com

Katso lisää Kaalimato.com -verkkokaupasta!

Kaalimato kokemuksia »

Yhteydenotto

© 2018 Seksikaupat.net ei vastaa sivustolla mahdollisesti esiintyvistä virheistä tai vanhentuneista tiedoista.